Boek nu rechtstreeks

Fietsverhuur

Fietsverhuur kan in het Ambrosiahotel. Er zijn soepele Gazelle trekkingfietsen met 24 versnellingen. Je rijdt moeiteloos over elke glooiing. Echter is het landschap eerder aan de vlakke kant. De fietsen beschikken over een comfortabel, verstelbaar zadel. Alle fietsen zijn uitgerust met een sterk hoefijzerslot. Verder zijn de banden antilekbanden die voor een zorgeloze rit. Je rijdt met een rechte, ontspannende houding op de fiets.

De prijzen van fietsverhuring zijn:

– 9 euro voor minder dan 2u
– 12 euro voor minder dan 4u
– 15 euro voor 4u of langer (dagtarief).

Reserveren op voorhand is niet mogelijk. Je kan gewoon opdagen. Het is uitzonderlijk dat ze allemaal verhuurd zijn.

We beschikken over 2 kinderzitjes aan 6 euro/stuk. De kinderzitjes zijn niet geschikt voor kinderen ouder dan 5. We beschikken niet over kinderfietsen.

Fietsverhuur voor verschillende dagen zonder de fiets terug te geven, is mogelijk. De voorwaarde is dat je een veilige plaats hebt om de fiets ‘s nachts te bewaren.

De fietsen bevinden zich in goede staat en proberen het ook zo te houden. Als we merken dat iets niet in orde is, wordt dit zo snel mogelijk verholpen. Ook de bandenspanning wordt regelmatig gecontroleerd. We wensen u veel plezier met fietsverhuur Ieper en omstreken!

Opgelet: fietsen kan verslavend zijn, stress verminderen, uw gezondheid en welzijn verbeteren.

In de ganse regio zijn er fantastische knooppuntroutes. Deze knooppunten laten je toe om een leuke fietsroutes te beleven. Je kan zelf je route kiezen of je een voorgestelde route volgen. De gekendste routes zijn de Vredesroute en de Ieperboogroute. Wij beschikken ook over een kaart met de knooppunten en de belangrijkste bezienswaardigheden en kan ook ter plaatse aangekocht worden.

Er is gratis fietsstalling in het hotel voor gasten.