Op 5 minuten wandelen Last Post
In Flanders Fields museum op 300m
Boek nu rechtstreeks

Maak kennis met het 

Ambrosia Hotel

Welkom in ons klein, vriendelijk familiehotel in hartje Ieper. Dit leuk hotel is recentelijk volledig gerenoveerd en ligt op 5 minuten wandelen van de Menenpoort. Dit is handig om ‘s avonds de Last Post bij te wonen om 20 uur.

De Grote Markt en Lakenhallen liggen op 3 minuten wandelen. U slaapt in centrum Ieper, maar toch in een rustige omgeving. Ver genoeg van de activiteiten op de Grote Markt en weg van de drukke straten. Voor fietsers is er een gratis veilige fietsstalling voorzien.

Je krijgt een gratis voordeelpas enkel voor boekingen via deze site. Deze voordeelpas geeft kortingen op musea en sites in de regio. Je krijgt bijvoorbeeld 2,5 euro korting per persoon op een toegangsticket van het In Flanders Fields Museum. De totale waarde aan kortingen bedraagt 70 euro.

Het gebouw is eigendom van Vincent en Iwona. Het hotel heeft een goede bezetting. We bieden geen luxe, maar vinden het fijn dat alles werkt zoals het hoort. Bij technische problemen, wordt in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd. We hebben een score van 9.2 op booking.com.

Ook het volledige dak is goed geïsoleerd. De beglazing is hoogrendementsglas. Dit betekent een aangenaam klimaat in het hotel. Airco gebruiken we niet, gezien dit ook niet nodig is. Wat we wel hebben, is zonwering. De zonwering houdt de kamers relatief koud in de zomer. In de winter is het hotel aangenaam warm.

Vincent

Vincent

Ik ben opgegroeid in Ieper in 1978 en ken de streek goed. Ik wilde altijd mijn eigen bedrijf hebben. Eind 2007 heb ik het gebouw gekocht. Eerst en vooral is er grondig gerenoveerd. Daarna in maart 2008 openende het Ambrosia hotel. Mijn ultieme doel is dat u als gast zo tevreden bent, dan u nog wilt terugkeren. Terugkerende gasten zijn het mooiste compliment dat ik kan krijgen. In mijn vrije tijd hou ik van fietsen, lopen, de natuur en tijd bij het gezin doorbrengen.

Iwona

Ik ben opgegroeid in Polen. Als student heb ik talrijke vakanties doorgebracht in België voor studentenjobs. Na mijn studies ben ik naar België gekomen om voltijds Nederlands te leren. In dat jaar heb ik Vincent ontmoet… Nu zijn we gelukkig getrouwd en hebben we een tweeling van 10. Ik spreek heel goed Nederlands en help Vincent met de zaak. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en zorg voor de finishing touch in het hotel. In mijn vrije tijd lees ik boeken, speel met mijn kinderen en fiets. Ik hou van gezonde voeding en fysieke activiteit.