Op 5 minuten wandelen Last Post
In Flanders Fields museum op 300m
Previous slide
Next slide
Check beschikbaarheid

Maak kennis met het 

Hotel Ambrosia te Ieper

Welkom in hotel Ambrosia, ons kleinschalig, vriendelijk familiehotel in hartje Ieper. Je overnacht op 5 minuten wandelen van de Menenpoort. Dit is handig om ‘s avonds zo dichtbij de  Last Post bij te wonen om 20 uur. Dit is een bijzondere en unieke beleving dat voor velen als een absoluut kippenvelmoment ervaren wordt.

De Grote Markt en indrukwekkende Lakenhallen liggen op 3 minuten wandelen. U slaapt in het historische centrum van de stad Ieper, maar toch in een relatief rustige omgeving. Ver genoeg van de activiteiten op de Grote Markt en weg van de drukke straten. Voor fietsers is er een gratis veilige fietsstalling voorzien.

Je krijgt een gratis voordeelpas enkel voor boekingen via deze site. Deze voordeelpas geeft kortingen op musea en sites in de regio. Je krijgt bijvoorbeeld 2,5 euro korting per persoon op een toegangsticket van het In Flanders Fields Museum. De totale waarde aan kortingen bedraagt 35 euro.

Dit leuk hotel is goed onderhouden.  We bieden geen luxe, maar vinden het fijn dat alles werkt zoals het hoort. Bij technische problemen, wordt in de mate van het mogelijke zo snel mogelijk voor een oplossing gezorgd. We hebben hoge scores op reviewsites bij de meeste mensen. Klein, maar fijn zou ook wel een goede beschrijving kunnen zijn.

Het volledige dak is goed geïsoleerd. De beglazing is hoogrendementsglas. Dit betekent een aangenaam klimaat in het hotel zowel in de winter als in de zomer. 

Vul de kortingscode ‘AMBROSIA’ om de kleine zelfstandige / familiehotel te steunen en ontvang 5% korting. Elke bijdrage wordt sterk geappreciëerd! Dank u wel!

 

   

Bekijk ook onze nieuwste vakantiewoning: het Birdsonghouse. Het biedt 4 slaapkamers (tot 8 personen).

Voor toerische tips, klik hier.

Vincent

Vincent

Ik ben geboren in Ieper in 1978 en ken de streek vrij goed. Ik wilde altijd mijn eigen bedrijf hebben. Eind 2007 heb ik het gebouw gekocht. Eerst en vooral is er grondig gerenoveerd. Daarna in maart 2008 opende het Ambrosia hotel. Mijn ultieme doel is dat u als gast zo tevreden bent, dat u nog wilt terugkeren. Terugkerende gasten zijn het mooiste compliment dat ik kan krijgen. In mijn vrije tijd leer ik Spaans.

Iwona

Ik ben geboren en getogen in Polen. Als student heb ik talrijke vakanties doorgebracht in België voor studentenjobs. Na mijn studies ben ik naar België gekomen om voltijds Nederlands te leren. In dat jaar heb ik Vincent ontmoet… Nu zijn we gelukkig getrouwd en hebben we een tweeling van ondertussen 16j. Ik spreek heel goed Nederlands en help Vincent met de zaak. Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en zorg voor de finishing touch in het hotel. In mijn vrije tijd, lees ik graag , sport en kook 🙂 Ik hou van gezonde voeding en fysieke activiteit en probeer mijn ook bijscholen in deze materie.