Previous slide
Next slide
Check beschikbaarheid

Kamers

De bedden zijn erg comfortabel en van zeer goede kwaliteit. Dat is één van de belangrijkste zaken in een hotel. Vandaar dat we de bedden met veel zorg hebben gekozen. De bedden zijn geschikt voor zowel lichte als zwaardere mensen.

Slapen in een propere, nette kamer is een plezier. Dat is belangrijk voor u, dus ook voor ons. We doen ons uiterste best om dit zo te houden.

We bieden verschillende type kamers. Eenpersoonskamers, kamers met dubbel bed, kamers met 2 aparte bedden, kamers voor 3 alsook voor 4 personen. Bij enkele kamers kunnen we een extra bed plaatsen.

Elke kamer heeft zijn eigen badkamer. De badkamer heeft een toilet, douche, lavabo en haardroger. We voorzien u van handdoeken (1 grote en 1 kleine pp), zeepje, douchegel en shampoo.

In de winter kun je de verwarming individueel regelen per kamer. 

Goed nieuws voor mensen met allergie. Onze kussens en dekens zijn verenvrij.

Een lift hebben we niet, maar helpen u graag met uw bagage. Huisdieren zijn niet toegelaten in de kamers. Er zijn kamers op het gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. In het totaal beschikken we over 10 kamers, goed voor 21 personen.

Al onze kamers zijn uitgerust met satelliet-TV met Engelse, Franse en Duitse zenders. De televisiekanalen bieden een uitgebreid aanbod. Behalve BVN beschikken we niet over Nederlandstalige zenders. Elke kamer heeft zijn eigen bureau. Op elke kamer is er gratis, snelle wifi.

Sommige kamers hebben een schuin plafond. Niet alle kamers zijn even groot, wel zijn ze allemaal huiselijk en gezellig.

Voor ontbijt is er continentaal ontbijt. Dit bestaat uit brood, pistolets, croissants, confituur, kaas, muesli, corn flakes, honing, charcuterie, fruit, …. Er is ook koffie, thee, deca, chocomelk, e.d. Naast doorloopkoffie is er ook vers gemalen koffie in verschillende soorten: cappucino, espresso, café au lait, … Naast het continentaal ontbijt is er ook warm ontbijt: ei, bacon en toost.

Voor speciale verzoeken, laat het ons weten, we zullen zien wat we kunnen doen voor u.

Een babybed is mogelijk op verzoek aan 10 euro/nacht.